in

Zvezdnik Maščevalcev po nesreči med pluženjem snega v kritičnem stanju

Ameriški filmski zvezdnik Jeremy Renner se je huje poškodoval med pluženjem snega v okolici svojega doma. Kot poročajo ameriški mediji, so ga v bolnišnico pripeljali s helikopterjem, kjer je trenutno v kritičnem stanju.

Zvezdnik filmov Avengers (Maščevalci) Jeremy Renner se je med pluženjem snega v mestu Reno v Nevadi hudo poškodoval in je v kritičnem stanju, poročajo ameriški mediji. Renner je plužil sneg s ceste nekaj kilometrov od svoje hiše, plug pa ga je zadel v nogo.

Zaradi hudih poškodb in velike izgube krvi so ga morali odpeljati v bolnišnico s helikopterjem, je sporočil šerifov urad okrožja Washoe in potrdil, da je bil 51-letni igralec edini udeleženec nesreče, so poročale tiskovne agencije.

Renner je v kritičnem stanju, a je njegovo stanje stabilno, je v nedeljo povedal igralčev predstavnik. Več informacij o poškodbi igralca za zdaj ni znanih.

Renner v filmih o superjunakih Maščevalci igra lokostrelca Hawkeyea (Sokolje oko), sicer pa je dvakratni nominiranec za oskarja znan tudi po resnejših vlogah. Nominaciji je prejel za film Bombna misija, kjer je igral specialista za odstranjevanje eksploziva v Iraku, in za vlogo v filmu Mesto.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS

Oznake