in

Umrla Anita Pointer, pevka uspešnice I’m so excided

Umrla je ameriška pevka Anita Pointer, ki je bila del z grammyjem nagrajene ameriške dekliške skupine Pointer Sisters. Med njihovimi najbolj znanimi pesmimi sta I’m So Excited, Jump (For My Love).

V 75. letu starosti je zaradi raka umrla Anita Pointer, članica z grammyjem nagrajene ameriške skupine Pointer Sisters, ki je bila ustanovljena leta 1970. Skupina je bila za svoje ustvarjanje leta 1975 in 1984 nagrajena s tremi glasbenimi nagradami grammy. Med najbolj znanima pesmima skupine sta I’m So Excited in Jump (For My Love).

Skupina še vedno deluje

Pointer je v nedeljo umrla na svojem domu na Beverly Hillsu. “Kljub globoki žalosti ob Anitini smrti nas tolaži dejstvo, da je sedaj s svojo hčerko Jado in sestrama June in Bonnie,” je ob smrti pevke zapisala njena družina.

Anita Pointer je bila druga najstarejša izmed štirih sester. Pointer Sisters sta najprej sestavljali njeni sestri June in Bonnie, kmalu pa se jima je pridružila tudi Anita. Kasneje se je skupini pridružila še četrta sestra Ruth, ki je sedaj ostala edina živeča članica prvotne zasedbe. Ruth sicer še vedno poje v skupini Pointer Sisters, članici skupine pa sta zadnja leta tudi njena hčerka Issa in vnukinja Sadako.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Oznake