in

Rita Ora o popolni poroki in zakonskem življenju

Britanska pevka Rita Ora je med gostovanjem v oddaji The Tonight Show With Jimmy Fallon prvič javno pokazala poročni prstan.

32-letna pevka kosovskih korenin je v priljubljeni oddaji ponosno dvignila levo roko, na kateri se je bohotil zlat prsten s smaragdom.

“Pravzaprav nisem nikomur pokazala prstana. Prvič sem ga pokazala, ker te imam rada. Počutim se, kot da si del najinega odnosa … Poglej, tukaj je,” je rekla voditelju Jimmyju Fallonu. Ta je izrekel iskrene čestitke pevki in njenemu možu – novozelandskemu režiserju, producentu, igralcu in komiku Taiki Waititiju.

Ora je nato v šali razkrila, da je srčnemu izbrancu pomagala izbrati prstan. “Veš, kaj hočeš, počutila sem se, kot da resnično želim biti s to osebo. Torej sem ga peljala v trgovino in natančno pokazala, kakšen prstan želim.”

Ora je v oddaji gostovala, da bi promovirala svoj novi singel You Only Love Me. Za nastop se je preoblekla v rožnato poročno obleko s tančico.

V oddaji Jimmyja Fallona je pevka razpravljala tudi o zakonskem življenju in tem, kako jo je razmerje navdihnilo za pisanje nove glasbe.

“V zadnjih dveh letih se je moje življenje drastično spremenilo. Odločitev preživeti preostanek življenja z nekom je velika odločitev, in to me je znova spodbudilo k pisanju. Resnično me je navdihnila ljubezen. To je tisto, o čemer sem pisala, o svojih čustvih. Lepo je ujeti trenutek, zato se mi zdi, da je to več kot le glasba, zame je to trenutek v življenju.”

Ora je prvič potrdila, da sta se s filmskim ustvarjalcem poročila konec januarja med intervjujem za Heart Radio Breakfast. Poročni dan je opisala kot popoln.

Potrditev o poroki je prišla pet mesecev po tem, ko je vir za People povedal, da se je par poročil na intimni slovesnosti. Govorice o poroki sta sprožila tudi na družbenih omrežjih, ko so opazili prstan, ki je bil videti kot poročni.

Zvezdnika so prvič začeli romantično povezovati aprila 2021, ko je pevka delila fotografijo, na kateri sta objeta. Zdaj sta redna udeleženca javnih dogodkov, na katerih ne skrivata več svoje ljubezni.

Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku. 

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.