in

Mbappe nezadovoljen pri PSG-ju, želi ga zapustiti januarja

Novice prihajajo nekaj mesecev po tem, ko je bil 23-letnik že z eno nogo v Realu iz Madrida, ampak na koncu se je pogodil s PSG-jem in ostal v Parizu. Foto: Reuters

Španska Marca piše, da je odnos 23-letnega Francoza in nogometnega kluba dodobra načet, zvezdniški napadalec že januarja želi zapustiti klub. ESPN prav tako piše o Mbappejevi želji po odhodu: od kluba naj bi se počutil izdanega.

Francoz je domnevno nezadovoljen s statusom v klubu, saj mu trener Christophe Galtier ne namenja takšne vloge, kakršne si je želel sam in za katero naj bi se pogodil lansko sezono, ko je bil že z eno nogo v Realu iz Madrida.

Pri Get French Football News so zapisali, da Mbappe takrat ni dobil le 100 milijonov evrov bonusa ob podpisu, ampak je pričakoval, da bo prevzel pomembno vlogo pri širšem odločanju PSG-ja.

Eden izmed razlogov za nesoglasja naj bi bil tudi skrhan odnos z Neymarjem, čeprav je Galtier pred kratkim to zanikal: “Odnos med Neymarjem in Kylianom je zelo dober in ne bom več tega komentiral.”

Francoz je nastopil v desetih krogih letošnje Ligue 1, v polno zadel osemkrat, skupno je na 151 tekmah v francoskem nogometnem prvenstvu vpisal 127 golov.