in

Legendarni Mišo Kovač na stadionu: slika, bolj dragocena kot Mona Lisa

Po tem, ko je legendarni glasbenik Mišo Kovač pred kratkim pristal v bolnišnici, so si njegovi oboževalci danes nekoliko oddahnili. Na stadionu Poljud, kjer je v preteklosti nastopil tudi sam, si je ogledal tekmo med Hrvaško in Rusijo. Oboževalci so skandirali in prepevali, Kovač pa jih je pozdravil z dvignjenimi rokami.

safeplace

Legendarni pevec Mišo Kovač (80), ki je bil pred kratkim končal v bolnišnici, si je danes v spremstvu žene Lidije ter Tomislava Madžarja na Poljudu ogledal tekmo med Hrvaško in Rusijo. Tekmo si je ogledal v posebni loži. Ko so ga oboževalci opazili, so začeli peti njegov hit ‘Poljubi zemlju’ in skandirati. Oboževalci so na družabnih omrežjih sliko Miša Kovača na stadionu označili za bolj dragoceno, kot je Mona Lisa.

Ko je Mišo Kovač pred kratkim končal v bolnišnici, je njegove oboževalce pomirila hči Ivana. Povedala je, da je legendarni glasbenik v redu. Razkrila je še, da v bližnji prihodnosti ne načrtuje nastopov.

Mišo Kovač je velik navijač Hajduka in hrvaške reprezentance. Na stadionu Poljud je imel leta 1993 velik koncert z naslovom Noč sveč. Zadnji koncert na tem stadionu je imel 2019, takrat ga je naslovil To je moja dežela.

 

Oznake