in

Domžalsko obrambo okrepil obetavni Fazlić

Fazlić je sicer prve nogometne korake napravil v Lausnu in nato pred prihodom k Baslu še pri Liestalu. Pri Baslu je igral zgolj v mlajših selekcijah. Nekaj časa je vmes igral tudi za Linth, zdaj pa se je preselil ob Kamniško Bistrico, kjer bo nosil številko 71.

“Zelo sem vesel, da sem podpisal za Domžale. Izkoristiti želim vsako ponujeno priložnost in ekipi pomagati po najboljših močeh. V preteklih tednih sem že treniral z moštvom, zato vem, kako stvari potekajo. Prvič se podajam iz Švice in prestop v 1. SNL mi zagotovo predstavlja velik izziv,” je po prihodu v Domžale dejal osrednji branilec.

Za mlajše švicarske selekcije je 186 centimetrov visoki branilec bosanskih korenin nastopal pet let v različnih starostnih kategorijah.

V tej sezoni je zbral pet nastopov za mlado ekipo Basla, ki sicer igra v tretjem rangu tekmovanja.

Trojica zapustila Tabor
CB24 Tabor Sežana pa je tudi uradno potrdil odhode treh nogometašev. Kot so Kraševci zapisali na družbenih omrežjih, rdeče-črnega dresa ne bodo več nosili Miloš Savić, Stevan Nikolić in Boucif El Afghani.

Savić bo nogometno pot nadaljeval pri avstrijskem tretjeligašu SV Kuchl, Nikolić in El Afghani pa sta za zdaj še prosta igralca, so dodali pri sežanskem klubu, ki bo spomladanski del Prve lige Telemach začel v nedeljo z gostovanjem v Domžalah.

Tabor, za katerega bodo spomladi po novem igrali Žan Bešir, Miha Kompan Breznik in Luka Šušnjara, je po 20 krogih z 12 točkami na zadnjem mestu lestvice, pot točk več imata Gorica in Radomlje.