in

Zvezdnik filma Sam doma naj bi poskušal zadaviti svoje dekle

Igralec filma Sam doma Devin Ratray, ki je v kultni božični klasiki upodobil starejšega brata glavnega lika Kevina McCallisterja, naj bi po poročanju ameriških medijev poskušal zadaviti svoje dekle. Ker nekdanja partnerica zoper Ratraya ni vložila uradne prijave, policija igralca ni aretirala.

Severina

Dogodek, ko naj bi danes 44-letni igralec Devin Ratray poskušal zadavitvi partnerico, naj bi se zgodil 9. decembra v hotelu Hayat Place v mestu Oklahoma. Čeprav okoliščine dogodka niso znane, naj bi se par po navedbah dekleta spustil v prepir, ki se je stopnjeval vse do prihoda v hotelsko sobo, ko naj bi jo Ratray porinil na posteljo in jo začel daviti.

Ta se je pred napadom ubranila tako, da je igralca ugriznila v roko in se izvila iz njegovega oprijema. Zatem naj bi stekla na stopnišče in začela jokati. Ko se je vrnila v hotelsko sobo, naj bi jo Ratray napadel znova in ji pri tem poškodoval roko.

Policija mu je izrekla globo

Policija se je na dogodek odzvala v zgodnjih jutranjih urah in igralcu zaradi fizičnega napada izrekla 130 evrov globe. Kot izhaja iz policijskega poročila, naj bi se dekle nato naslednji dan zglasilo na policijski postaji, kjer je dalo izjavo, a uradne prijave zoper igralca ni podalo. Igralčev tiskovni predstavnik je v kratki izjavi navedel le, da se je par zapletel v verbalni prepir, da se fizični napad ni zgodil in da se je razšel.

Devin Ratray
Foto : PROFIMEDIA

Ratray je sicer zaslovel z vlogo starejšega “jeznega in ustrahovalnega” brata glavnega lika Kevina McCallisterja v filmu Sam doma iz leta 1989, ki velja za enega najbolj priljubljenih filmov vseh časov. V zadnjih letih pa je igral v serijah Girls, Hawaii Five-0, Chicago Med in The Tick.

Oznake