in

Življenje partnerice Jeffa Bezosa: bila je revna in petkrat zaročena

Lauren Sanchez, partnerica Jeffa Bezosa, se je po navdušenju nad igralcem Leonardom DiCapriem znašla v središču pozornosti.

Lauren Sanchez in Leonardo DiCaprio sta se prvič srečala na slovesnosti v muzeju umetnosti okrožja Los Angeles, partnerica Jeffa Bezosa pa ni mogla skriti navdušenja nad slavnim igralcem. Njenega navdušenja ni mogel preprečiti niti partner, ki je stal tik ob njej.

Kdo je Lauren?

Lauren Sanchez se je rodila 19. decembra 1969 v Novi Mehiki in je odraščala v revščini. Zdaj je ameriška voditeljica, novinarka zabavnih vsebin in medijska osebnost.

jeff bezos vila

Svojo kariero je začela kot asistentka na KCOP-TV v Los Angelesu. Delala je tudi kot voditeljica in novinarka v Phoenixu, preden se je pridružila zabavni oddaji Extra.

Nato se je zaposlila na Fox Sports Net, kjer si je prislužila nominacijo za emmyja kot voditeljica in dopisnica športne revije Going Deep, in bila tudi voditeljica najboljše športne oddaje FSN.

Lauren Sanchez
Foto : PROFIMEDIA

Leta 2016 je ustanovila Black Ops Aviation, prvo podjetje za filme in produkcijo v lasti ženske. Sanchez se zdaj osredotoča predvsem na filmske in televizijske projekte, ki ji omogočajo uporabo veščin licencirane pilotke letal in helikopterjev.

Loren je bila zaročena kar petkrat, z nekdanjim zaročencem Antoniom Gonzalezom ima sina Nicka. Avgusta 2005 se je Sanchez poročila s Patrickom Whiteselom, hollywoodskim agentom in ustanoviteljem podjetja Endeavour, iz tega zakona pa ima sina in hčer: Evana in Ello.

Loren je v razmerju z Bezosom že tri leta. Potem ko se je milijarder leta 2019 ločil od žene MacKenzie Scott, je objavil, da je v razmerju z 51-letno Lauren, poroča Zadovoljna.rs.

Oznake