in

Vreme: obetaven začetek, a bolj klavrn konec vikenda

Podobno kot minule dni bo vreme tudi ta konec tedna precej muhasto. Medtem ko bo v soboto razmeroma lepo, bo v nedeljo bolj oblačno.

V soboto bo na Primorskem in na severovzhodu sončno, drugod bo pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala večinoma zmerna burja, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na severozahodu okoli -1, na Primorskem do 8 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.

V nedeljo bo pretežno oblačno, predvsem na zahodu in jugu bo občasno možen rahel dež. Burja na Primorskem bo dopoldne ponehala.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo sredi dneva spet zapihala burja. V torek se bo deloma zjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja.

Kakšno bo vreme od 9. do 14. novembra?

Od torka do nedelje bodo naši kraji pod vplivom območja visokega zračnega tlaka.

Od torka do nedelje bo suho vreme. Največ sonca bo v gorah in na Primorskem, kjer bo občasno pihala burja. V notranjosti Slovenije se bo predvsem dopoldne po nižinah marsikje zadrževala megla ali nizka oblačnost. Jutranje temperature bodo večinoma med 0 in 5, najvišje dnevne pa okoli 10 stopinj Celzija, še navaja Arso.

Oznake