in

Viralni hit: dekle Jeffa Bezosa zaljubljeno gleda v Leonarda DiCapria

Po tem ko se je po spletu razširili video dekleta bogataša Jeffa Bezosa Lauren Sanchez, ki “zaljubljeno” gleda igralca Leonarda DiCapria, se je Bezos odzval. Naslonjen na rdečo tablo za nevarnost je pokazal mišice in DiCapria šaljivo povabil, naj pride bližje, saj mu želi nekaj pokazati.

Miljarder Jeff Bezos se je pošalil z legendarnim igralcem Leonardom DiCapriom. Po spletu je namreč zaokrožil posnetek, na katerem se Bezosovo dekle Lauren Sanchez na zabavi navduši nad igralcem iz filma Titanik. Vsi trije so na posnetku, a Lauren ima oči le za slavnega igralca.

Bezos se je odločil, da na viralni video hit odgovori na šaljiv način. “Leo, pridi sem, nekaj ti želim pokazati …,” je Bezos zapisal ob svoji fotografiji, na kateri se naslanja na tablo z napisom: “Nevarno. Strma pečina, smrtni padec.”

Twitter z zbadljivkami na Bezosov račun ni razočaral

Jeff Bezos
Jeff Bezos in njegov brat

“Najdi si nekoga, ki te gleda tako, kot dekle Jeffa Bezosa gleda Lea DiCapria,” je eden izmed odzivov na Twitterju.

Komik The Kid Mero je na Twitterju zapisal, da Bezos izgleda kot da ga je Leo poslal v bar po pijačo. Drug tviteraš pa je zapisal, da je pravilo številka 1, da svojega dekleta nikoli ne predstaviš DiCapriu. “Najbogatejši moški na svetu, dekle pa še vedno izbira,” je še eden izmed tvitov na Bezosov račun.

Twitter pa se je obregnil tudi ob Bezosove mišice: “Bezos uteži res ne dviguje zaman, huh.”

Bezos in Sanchez, sicer voditeljica ter pilotka helikopterja, sta par postala v začetku leta 2019. Nekoliko pred tem je Bezos presenetil z objavo, da se ločuje od MacKenzie Scott, s katero sta bila poročena 25 let.