in

Malokdo ve, da ima Zdravko Čolić brata, ki živi povsem drugačno življenje

Dragan Čolić je brat Zdravka Čolića in ne mara medijske pozornosti, je pa pogost obiskovalec bratovih koncertov.

Legendarni Zdravko Čolić je eden najbolj priljubljenih in najuspešnejših pevcev na Balkanu. Čeprav je medijsko izpostavljen, malokdo ve, da ima štiri leta mlajšega brata, ki živi popolnoma drugačno življenje.

Ime mu je Dragan Čolić in se noče izpostavljati v javnosti, živi pa v Beogradu in ima na Dorćolu svojo gostilno. Pred nekaj leti je namreč kupil recept za sarajevske čevapčiče, ki mu ga je prodal neki mojster za čevapčiče, in od takrat se ukvarja z gostinstvom.

Foto : Facebook (na obeh fotografijah je Dragan Čolić, ki je zelo podoben svojemu bratu)
Julia Roberts
Drew Barrymore

Dragan in Zdravko sta si že od nekdaj zelo blizu, še bolj pa ju je po poročanju srbskih medijev povezala smrt mame Stane. Pogosto se družita in številni so opazili, kako sta si podobna.

“Starši so nama dali vse in naredili vse, da z bratom Draganom hodim po pravi poti,” je v intervjuju za srbsko revijo Stori dejal pevec.

Njuna mama Stana je bila gospodinja, oče Vladimir pa policist na ministrstvu za notranje zadeve, tako da je družina vedno živela skromno.

Dragan je pogost gost Zdravkovih koncertov, znan je tudi po tesnem prijateljstvu s pevko Nedo Ukraden, ki traja že nekaj desetletij, a kljub zvezdniškemu prijateljstvu se skuša izogibati žarometom. O njegovem zasebnem življenju je malo znanega, na njegovem Facebookovem profilu pa trenutno piše, da je ločen. Ali je katera dama znova osvojila njegovo srce, ni znano, poroča dnevnik.hr.

Oznake