in

Danes še lahko dežuje. Kako pa bo v naslednjih dneh?

Danes bo ponekod še deževalo, do večera pa bodo padavine ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo do 9 stopinj Celzija, na Primorskem pa bo še nekaj stopinj topleje. V torek, sredo in četrtek bo povečini suho, brez dežja.

V ponedeljek bo oblačno, popoldne bodo padavine oslabele in do večera v večjem delu Slovenije ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem do 15 stopinj Celzija, piše na spletni strani Agencije za okolje (Arso).

V naslednjih dneh večinoma brez dežja

V torek, sredo in četrtek bo povečini suho vreme, pihal bo vzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Veter bo v sredo oslabel.

Nad zahodnim in osrednjim Sredozemljem je ciklonsko območje, topla fronta je od juga dosegla Slovenijo. Prek srednje Evrope pa se nam bliža hladna fronta, ki bo jutri vplivala na vreme pri nas.

Kakšno bo vreme od 11. do 16. novembra?

Od četrtka do torka bomo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki bo ob koncu obdobja slabelo. Od četrtek do torka bo suho vreme. Največ sonca bo na Primorskem, kjer bo od četrtka naprej ob šibki burji pretežno jasno. Jutranje temperature bodo večinoma med 0 in 5, najvišje dnevne pa okoli 10 stopinj Celzija.

Oznake